Так щось сьогодні гулялося по садку… Він потихеньку працює, я навіть не можу від здивування згадати, насправді у травні вже такі плоди бувають завжди?
Тут алича, яку я минулого року роздавала усім друзям відрами (кому треба – звертайтеся, бо цьогоріч буде те саме) і наробила ткемалі собі на кілька років:
Наша з дітьми і горобцями улюблена дрібна черешенька:
Багато яблунь плодоноситимуть вперше, дуже цікаво, чи співпаде плід з тим сортом, який купувався. Взагалі треба якось зібратися з силами і описати всі свої сорти, але то вже колись довгим зимовим вечором)))).
Ще одна черешня, уже з благородних:
Ми її минулої весни за порадою авторитетного садівника дуже постригли, понизили, щоб діставати ягоди. Ну, так, тепер нам дістається більше, бо шпаки з горобцями раніше були в більш виграшному стані.
Не дуже щедрий цього року.
Дуже любимо, дуже! Планую насадити багато, щоб морозити на зиму.
Минулого року дав гарний врожай, досі їмо свої горішки.
І на закуску – корейська ялиця з фіолетовими шишками:
----------------------
Как-то сегодня прогулялась по саду ... Он потихоньку работает, я даже не могу от удивления вспомнить, на самом деле в мае уже такие плоды бывают всегда?
Это наша вишенка. Здесь алыча, которую я в прошлом году раздавала всем друзьям ведрами (кому надо - обращайтесь, потому что в этом году будет то же самое) и наделала ткемали себе на несколько лет. Наша с детьми и воробьями любимая мелкая черешенка. Яблонька. Многие яблони будут плодоносить впервые, очень интересно, совпадет ли плод с тем сортом, который покупался. Вообще надо как-то собраться с силами и описать все свои сорта, но это уже когда-то длинным зимним вечером)))). Еще одна черешня, уже из благородних. Мы ее прошлой весной по совету авторитетного садовода очень постригли, снизили, чтобы получать ягоды. Ну, да, теперь нам достается больше, потому что скворцы с воробьями раньше были в более выигрышном положении. Крыжовник. Не очень щедрый этого года. Любимица ирга. Очень любим, очень! Планирую посадить много, чтобы морозить на зиму. Орех грецький. В прошлом году дал хороший урожай, до сих пор едим свои орешки. И на закуску - корейская пихта с фиолетовыми шишками.