Лаванда в кулінарії

сушена лаванаБачила час від часу на фудфото лаванду, але була впевнена, що то для краси. А виявляється, що ні, що використовують мою улюбленицю і в чай (просто для смаку та від мігрені), і як спецію для овочів та м’яса, і у випічку, і в соуси, салати та супи.

Також гілочки лаванди радять класти в цукор, борошно (для зберігання), в шафку біля продуктів.

Так що лаванда моя гарно пострижена, і весь цей скарб викладений сушитися.

сушена лаванда

Коли все вийде – запрошу в інтернет-магазин.

Зустріла рецепт лавандової солі, спробую зробити, тоді покажу.

А ще можна зробити лавандове морозиво, вона також буде в черзі на приготування.

І оцет з лавандою буває! Піду вивчати матчастину, як його зробити.

-----------------

Видела время от времени на фудфото лаванду, но была уверена, что это для красоты. А оказывается, что нет, что используют мою любимицу и в чай ​​(просто для вкуса и от мигрени), и как специю для овощей и мяса, и в выпечку, и в соусы, салаты и супы.

Также веточки лаванды советуют класть в сахар, муку (для хранения), в шкафчик с продуктами.

Так что лаванда моя тщательно подстрижена, и вёе это сокровище выложено сушиться. Когда все получится - приглашу в интернет-магазин.

Встретила рецепт лавандовой соли, попробую сделать, тогда покажу.

А еще можно сделать лавандовое мороженое, оно также будет в очереди на приготовление.

И уксус с лавандой бывает! Пойду изучать матчасть, как его сделать.

 

 

 

 

One thought on “Лаванда в кулінарії

  1. Мені попадалась інформація, що якісний збір лаванди — це лише квіти, без стебел і листя.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *